Στην σειρά των μονοποικιλακών οινοποιήσεων Ελληνικών ποικιλιών, δεν φροντίσαμε απλώς να προσφέρουμε κάποιες από τις πιο σπάνιες και κάποιες από τις πιο ανερχόμενες γηγενείς ποικιλίες, αλλά δημιουργήσαμε ξεχωριστά κρασιά για τα οποία είμαστε περήφανοι. Στην φαρέτρα μας τοποθετήσαμε τις μοναδικές ποικιλίες – όπλα της Ελληνικής γης, που μπορούν να κάνουν θαυμαστή διεθνή καριέρα, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο του παγκόσμιου καταναλωτή. Διαλέξαμε να εντάξουμε σε αυτή την σειρά ετικετών τις 2 ποικιλίες – πρεσβευτές του Ελληνικού αμπελώνα, το αγιωργίτικο και το ασύρτικο, καθώς και την λεπτεπίλεπτη και αρωματική μαλαγουζιά, αλλά και την σπάνια φινετσάτη κυδωνίτσα.
84 / 100 για το κρασί Κυδωνίτσα., σοδειά 2014. Decanter World Wine Awards, 2016.
Χάλκινο μετάλλιο για το κρασί Κυδωνίτσα., σοδειά 2014. International Wine Challenge, 2015.
Ασημένιο μετάλλιο για το κρασί Κυδωνίτσα., σοδειά 2014. AWC Vienna, 2015.
Commended για το κρασί Μαλαγουζιά., σοδειά 2014. International Wine Challenge, 2015.
Commended για το κρασί Κυδωνίτσα., σοδειά 2015. International Wine Challenge, 2016.
Seal of Aproval για το κρασί Μαλαγουζιά., σοδειά 2015. AWC Vienna, 2016.
Seal of Aproval για το κρασί Μαλαγουζιά., σοδειά 2016. AWC Vienna, 2017.
Ασημένιο μετάλλιο για το κρασί Ασύρτικο., σοδειά 2016. San Francisco Wine Competition, 2017.
90 / 100 για το κρασί Ασύρτικο., σοδειά 2017. Ultimate Wine Challenge, 2018.